dinsdag 18 februari 2014

LIFESTYLE • LEUKE SITES

Elke dag als ik thuis kom dan pak ik mijn laptop en struin ik het internet af naar leuke sites en blogs. Ik ontdek graag nieuwe dingen en blijf graag op de hoogte van de laatste trends. Ik heb nu onderhand ook een hele lijst met sites en blogs die ik dagelijks bezoek. Je snapt misschien dat ik hier dan ook een dagtaak aan heb. Graag deel ik deze leuke sites en blogs met jullie. Daarom heb ik hier een lijstje van mijn favoriete sites en blogs.



http://www.nsmbl.nl


NSMBL is een online magazine voor vrouwen. Er staan elke dag veel nieuwe artikels op. De artikelen gaan over fashion, beauty, liefde, entertainment, interieur en eten.

http://www.interiorjunkie.com


Interior Junkie is een blog over interieur. Er staan inspiraties op, DIY, hotspots en nog veel meer. Vaak zijn er ook gastbloggers op Interior Junkie. Echt een hele leuke blog als je inspiratie nodig hebt voor je huis.

http://www.elle.nl


Ik heb zelf een abonnement op Elle. Maar ik neem ook graag een kijkje op de site. Er staan vaak handige beauty tips. Ook lees ik de laatste mode trends en handige tips voor een gezond leven.

https://www.tumblr.com


Ik ben Tumblr verslaafd. Ik kan uren achter elkaar posten op Tumblr. Ik word er heel rustig van en de foto's en teksten inspireren mij. Neem gerust een kijkje op mijn pagina. http://the-little-silence-moon.tumblr.com

http://www.welke.nl



DIY ik ben er gek op. Op Welke barst het dan ook van inspiraties om zelf te maken. Zelf kun je ook ideeën posten. Zeker een tip als je graag creatief bezig bent.

http://www.mylittleparis.com


Ik ben helemaal gek van Parijs. Ik ben daarom ook graag op de hoogte van alle hotspots. My Little Paris is een site waar ik dan ook graag even een stukje Parijs proef en nieuwe ideeën opdoe. Zo heb ik een lijstje van dingen die ik de volgende keer weer wil zien in Parijs.

http://www.ohjolie.nl


Oh Jolie is een leuke blog over van alles. Vier meiden schrijven met passie over wat ze meemaken en geven handige tips. Ik lees altijd met veel plezier deze blog.

http://www.cocogold.nl

Coco Gold is een lifestyle blog gericht op lowbudget. Nicole schrijft op deze blog artikelen over verschillende onderwerpen, maar allemaal low-budget producten. Dit is voor mij als arme student heel leerzaam en handig.

http://eddienew.com


Eddie is een Australische mode fotograaf. Hij inspireert mij heel erg. Ik bewonder hem dan ook heel erg. De foto's die hij maakt zijn dan ook stuk voor stuk prachtig. De foto die hierboven staat is mijn favoriet. Hij heeft hier heel mooi met schaduw en licht gewerkt.

http://www.yatzer.com


Pas stuurde iemand mij als tip deze site. En sindsdien haal ik hier veel inspiratie vanaf. Yatzer gaat over fotografie, design, architectuur en nog veel meer. Heel inspirerend.

Hebben jullie nog tips voor leuke sites? Ik hoor het graag.

Liefs,
Monica

Geen opmerkingen :

Een reactie posten